Bad&Body C&G tegels & sanitair: voor uw nieuwe badkamer

Bad&Body is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers in de badkamerdetailhandel. De deelnemers van Bad&Body zijn stuk voor stuk bedrijven die al vele jaren ervaring hebben met het adviseren en begeleiden van mensen bij de aanschaf van hun badkamer. Deze badkamerspeciaalzaken zijn vaak  als familiebedrijf begonnen en hebben behalve een lange historie ook een zeer goede naam in hun regio.

Voor deskundig advies over de vele (A-)merken en diverse materialen en mogelijkheden ben u bij Bad & Body aan het juiste adres. Ook zorgen zij indien gewenst voor een perfecte installatie en montage van de badkamer. De Bad & Body badkamerspeciaalzaken hebben hiervoor eigen mensen in dienst of ze werken samen met een team van zelfstandige installateurs, tegelzetters, stukadoors en elektriciens  waar je op kunt vertrouwen.

Badkamers op maat

Persoonlijke aandacht, breed assortiment en een ruime showroom. Bad&Body is er voor de mensen die bij het kopen van een badkamer prijs stellen op eerlijk, deskundig en op maat gesneden badkameradvies. Bij ons krijg je nog de persoonlijke aandacht, kun je vertrouwen op een uitstekende installatie en montage van de (nieuwe) badkamer. Maar ook op het gebied van service, zowel voor, tijdens als lang na de koop kun je bij Bad&Body terecht voor een nieuwe badkamer.

Dat we daarbij altijd kritisch naar de prijs kijken en een eerlijk voorstel neerleggen spreekt voor zich. Megakortingen en ongeloofwaardige acties bestaan in onze ogen bij het kopen van een badkamer niet.

 

Een nieuwe badkamer: bijna alles is mogelijk

Wil je echt helemaal op de hoogte zijn wat Bad&Body kan bieden? Kom dan eens lekker op je gemak naar onze showroom in Bladel. Bij Bad&Body C&G tegels & sanitair vind je vele badkamerstijlen én binnen elk budget; moderne badkamers, luxe badkamers, klassieke badkamers en design badkamers. Kom gewoon eens langs, want zien is en blijft geloven.

C&G Tegels en Sanitair