C&G Tegels en Sanitair

Welkom bij C&G tegels & sanitair, wie zijn wij?

Ontstaan vanuit Jan Coolen Installatiebedrijf en later CTI Installatiebedrijf zijn wij al weer sinds 2001 als C&G tegels & sanitair een deskundig en vertrouwd bedrijf voor uw aankopen op het gebied van sanitair en tegels.

 

U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze ruime showroom (circa 500m2) op industrieterrein de Sleutel in Bladel. Hier tonen wij u de nieuwste trends en ideeen op het gebied van badkamers, sanitair, badmeubelen, kranen, baden, douches, badkameraccessoires, wandtegels, vloertegels, etcetera.

C&G Tegels en Sanitair

C&G tegels & sanitair is aangesloten bij Bad & Body zodat wij niet alleen (bijna) alle A-merken sanitair en tegels in ons assortiment hebben, maar tevens exclusief dealer zijn van ons Bad & Body huismerk de Badfabriek. Dit zijn door ons geselecteerde sanitair producten en tegels met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook hiervan hebben we een ruim aanbod gepresenteerd in onze toonzaal.

 

Voor deskundig advies, ontwerp en mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer of tegelvloer bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met ons team van loodgieters, tegelzetters, stukadoors, cv-installateurs en elektriciens kunnen wij ook de (complete) installatie van uw badkamer of tegelwerk verzorgen.

Doet u de installatie liever zelf in eigen beheer? Ook prima, dan zorgen wij alleen voor de levering van de materialen.

Bent u op zoek naar een onderdeel van een kraan of een toilet? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Vanuit ons magazijn met afhaalbalie leveren wij vaak vanuit voorraad onderdelen en installatiematerialen op het gebied van sanitair, verwarming en tegelwerk.

En mocht het gewenste artikel of onderdeel onverhoopt niet op voorraad zijn, dan kunnen wij het voor u bestellen. In veel gevallen hebben we het artikel dan al de volgende werkdag bij ons binnen.

 

Tevens zijn wij CBW-erkend. Voor u wel zo prettig.

CBW erkenning betekend onder andere: veilig betalen, extra garantie en indien nodig onpartijdige klachtenafhandeling. De geldende algemene voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.

C&G Tegels en Sanitair
C&G Tegels en Sanitair

Graag tot ziens in onze showroom aan de Raambrug 14 in Bladel!

Met vriendelijke groet,

Cees Geerts & Ron de Werdt