Badkamer Robuust

C&G Tegels en Sanitair

GEBRUIKERSVRIENDELIJKE OPLOSSINGEN

Gebruikersvriendelijke oplossingen zijn de rode draad in de Bad & Body badkamer Robuust. De ruime opberglade onder de wastafel? Die heeft een slimme verdeling voor een altijd opgeruimde lade. De handdoekradiator? Die is van snel verwarmend aluminium, waardoor uw badkamer én uw handdoek in een handomdraai warm zijn.

C&G Tegels en Sanitair
C&G Tegels en Sanitair

Hoogwaardige uitstraling

Van hetzelfde composiet als de wastafel, is ook het zitje onder de douche gemaakt. Een ijzersterk materiaal, met een hoogwaardige uitstraling. Hier zit u om lekker te relaxen, uw voeten te verzorgen of uw benen te scheren. Aan scheergemak voor hem is natuurlijk ook gedacht: in de nis naast de spiegel is een stopcontact weggewerkt. De scheerspiegel heeft een drie- en zevenvoudige vergroting en high-power ledverlichting.

Iedere dag genieten

Gebruikersvriendelijk is ook: onderhoudsvriendelijk. Daarvoor zorgen onder meer een perfecte waterkering bij de douche en een speciale coating op de douchewand. Hierdoor zijn kalk en vuil makkelijk te verwijderen. De deur is eenvoudig los te klikken, zodat alle hoekjes heel snel weer schoon zijn. Van een Robuust badkamer kunt u dus iedere dag zorgeloos genieten.

C&G Tegels en Sanitair

De Robuuste Badkamer is bij Bad&Body C&G tegels & sanitair te bestellen

 

C&G Tegels en Sanitair
C&G Tegels en Sanitair