Wandtegels, vloertegels, mozaiek, natuursteen & keramisch parket

C&G Tegels en Sanitair

Voor uw nieuwe tegels bent u bij C&G tegels & sanitair aan het juiste adres.

In onze showroom tonen wij u de nieuwste collectie tegels van vele bekende en minder bekende leveranciers. Gepresenteerd in compleet betegelde badkameropstellingen of op panelen in speciale tegelkasten. Ook hebben we vele tegels los zodat u in onze showroom naar hartenlust wand- en vloertegels kunt combineren.

Wandtegels in grotere en kleinere formaten. Vaak worden lichtere wandtegels als basis gebruikt in de badkamer, maar ook verrassende kleuren zijn mogelijk in zowel matte als glanzende uitvoering. Ook zijn meerdere series leverbaar in meerdere kleuren die op elkaar zijn afgestemd.

 

C&G Tegels en Sanitair

Mozaïeken in diverse kleuren en formaten kunnen een prachtig accent geven in uw nieuwe badkamer. U kunt kiezen voor felle, aparte kleuren maar ook voor subtielere combinaties met mozaïek in uni kleuren.

Mozaïeken zijn er in diverse materialen. Zo hebben we glasmozaïek, keramisch mozaïek, natuursteen of marmer mozaïek en combinaties hiervan. Kom gerust eens langs om ons ruime assortiment te bekijken in onze showroom.

Vloertegels voor in het hele huis en op het terras. C&G tegels & sanitair heeft een groot assortiment keramische vloertegels, natuursteen en keramisch parket. Grote formaten tegels in vierkante of rechthoekige modellen. Kleinere formaten vloertegels in vele kleuren, soms ook leverbaar met aparte decortegels voor mensen die wat anders willen als “standaard”.

Ook hebben wij een ruim assortiment keramisch parket gepresenteerd. Door nieuwe tegeltechnieken vaak bijna niet meer te onderscheiden van echt hout.

C&G Tegels en Sanitair