Badkamer Vitaal

C&G Tegels en Sanitair

COMFORT EN TOEGANKELIJKHEID

Comfort en toegankelijkheid, daar draait het om in de Bad & Body badkamer Vitaal. Mede dankzij de extra ruime opzet en het zitje in de douche. Zo zijn er meer praktische oplossingen: de wasbak heeft geen uitstekende delen en biedt genoeg ruimte voor uw benen. Ook als u rolstoelgebruiker bent, of gewoon liever op een krukje zit.

 

C&G Tegels en Sanitair
C&G Tegels en Sanitair
C&G Tegels en Sanitair

Makkelijk schoon te houden

Comfort is natuurlijk niet alleen een kwestie van gebruiksgemak. Ook over het makkelijk schoonhouden van de badkamer is goed nagedacht. Denk aan een greeploze kast zonder moeilijk bereikbare hoekjes. Of een volledig vlakke aansluiting van de wasbak op het blad en een voegloze douchebak: geen lastig schoon te maken randjes en richeltjes dus.

Comfortabel sanitair

Uiteraard  is ook het sanitair geselecteerd op comfort. De douchebak heeft geen opstapje en is gemaakt van antislip-materiaal. De zachte ondergrond vormt zich licht naar uw voeten, zodat u extra stevig staat. Het toilet is voorzien van een douchefunctie. De reiniging met warm water is nog zachter en prettiger dan met wc-papier. Kortom: met Vitaal kiest u voor een badkamer om nu én in de toekomst van te genieten.

C&G Tegels en Sanitair

De Badkamer Vitaal zoals hier opgesteld is verkrijgbaar bij Bad & Body C&G tegels & sanitair voor € 11.350,-

Exclusief montage

C&G Tegels en Sanitair